Főmenü
Magyar Falu Program 2019
MFP_logo.PNG
Klímastratégia
klimastrategia.jpg
ASP 2.0 Projekt
ASP_2_0.png
Energiahatékonyság növelése
Bágyogszováti Közös Önkormányzati Hivatal épületének felújítása
 
szechenyi_terv.png
 
Bágyogszováti Idősek Otthona korszerűsítése
Széchenyi
Hulladékgazdálkodás
Élelmiszerbank

Bágyogszovát Község Önkormányzatát a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.
LAN_LOGINMENU_5
LAN_LOGINMENU_50

LAN_LOGINMENU_2
[ ]
[ ]
Online
  • Guests: 13
  • Members: 0
  • Newest Member: hmate
  • Most ever online: 60
    Guests: 60, Members: 0 on 2018 november 07 szerda - 09:32:47
Dátum / Idő
 
Időjárás
Counter
This page today ...
total: 59
unique: 17

This page ever ...
total: 3473
unique: 1084

Site ...
total: 2480604
unique: 119813
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljmetál
LANDT_XAGO
http://metalos.hupont.hu/53/bemutatkozas

Ha van kedvetek nézzétek meg !


Bné Jácinta
LANDT_XAGO
Minden kedves ott élő és elszármazott bágyogszovátinak nagyon boldog, áldott karácsonyi ünnepeket kívánok: Bognárné Jácinta
https://www.youtube.com/watch?v=xP7h5ndp5w0


anyuci
LANDT_XAGO
Gratulálunk Polgármester Úr! További munkájához:-Sok sikert,Erőt,Egészséget Kívánunk! Szabó Erika és családja


Tibi
LANDT_XAGO
A Rozmaring H.N.E. műsora a káposzta fesztiválon 16 órakor kezdődik!!!


mester
LANDT_XAGO
Tisztelettel kérdezem, mikor lesz megtekinthető a káposzta fesztivál programja?


Tibi
LANDT_XAGO
"A bágyogi kút már használható !"


Tibi0525
LANDT_XAGO
a bágyogi "artézi" kút miért nem használható??? többen is megálltak már előtte , de hiába nyomkodják víz nem jön belőle, tudja valaki az okát?


metál
LANDT_XAGO
Helló !

Köszönöm Zsolti hogy gondoltál rám. Ma megkaptam a Söralátéteket !
Ilyenek még nincsenek !
Meg egyszer nagyon szépen köszönöm !
Üdv: Jóska


Kisgomb
LANDT_XAGO
Újra kézilabda!!!! Már alig várom, úgyhogy újra énekelhessük a lelátókról, hogy "Újra itt a szombat este, dübögnek a dobok..." Hajrá csajok!!!!


metál
LANDT_XAGO
Megtaláltam a jelszót !
Köszi akkor nem kérek másikat !


Hajni
LANDT_XAGO
Kívánok én hitet , kedvet,
Szép szerelmet, hű türelmet.
Utakhoz fényt, csodát, álmot.
Békességet, boldogságot.
Szép szavakat és égre kéket.
Emberarcú emberséget.
Verseket, célt, igazságot.
Daltól derűs , jobb világot.
Bokrok mellé társnak fákat.
Napfényt , amely el nem fárad.
Tekintetet szembenézve.
Éjt, meg nappalt soha félve.
Kézfogásos tiszta csöndet.
És mosolyból minél többet !!


metál
LANDT_XAGO

Kitartó hétfőt,
Pompás keddet,
Mesés szerdát,
Örömteli csütörtököt,
Hálás pénteket,
Nyugodalmas szombatot és
Boldog vasárnapot

kívánok Nektek az új esztendőre !enemy
LANDT_XAGO
Csatlakozom Jácintához én is.Szeretett falum lakóinak és minden volt bágyogszovátinak áldott karácsonyt és boldog újévet kívánok!Szabó Péter


Bné Jácinta
LANDT_XAGO
Minden kedves ott élő és elszármazott bágyogszovátinak nagyon boldog, áldott karácsonyi ünnepeket kívánok: Bognárné Jácinta
http://www.youtube.com/watch?v=Uf2aDaDVlvQ


István atya
LANDT_XAGO
A november 26-i Jézus Anyja, Mária című oratóriumra mindenkit szeretettel várunk. Ízelítőül belehallgathatsz az alábbi linken: http://plebania.net/kephangtar/hallgat.php?zid=18
A weblap lehetőségei, használata


Egyszerű látogatóként is értékes információkhoz juthat az elég terjedelmes és széleskörű képgaléria, és a weblap oldalainak böngészésével, de regisztrált felhasználóként sokkal több lehetőség nyílik meg. Ezekről olvashat néhány érdekes dolgot az alábbiakban.

Regisztrációhoz elég a bal szélen lévő „Regisztráció” szóra kattintani, és a szükséges néhány adatot megadni. A regisztráció nem lép életbe azonnal, egy „admin”-nak (felelős szerkesztőnek) kell azt jóváhagyni. Ennek megtörténtéről válasz e-mailt kapunk a megadott címre.

Falunk honlapja alapértelmezésben a „Helyi hírek” oldallal nyílik meg. Ide igyekszünk összegyűjteni a településünkkel és környezetével kapcsolatos közérdeklődésre számot tartó híreit. A hírekhez Ön is hozzászólhat, ha rákattint a hír elején lévő „Hozzászólás” szóra. Ezután hozzászólását, véleményét a hír alatt megjelenő szövegdobozba írhatja, majd kattintson a „Hozzászólás küldése” gombra. A hírek nyilvánosságra hozatalában természetesen Önre is számítunk, amennyiben ide tartozó hír jut a birtokába, kérjük ossza meg közösségünkkel, küldje el az info@bagyogszovat e-mail címre, beírhatja közvetlenül az „Apróhirdetés, fórum” menüpont „Település hírek” rovatába az ott ismertetett módon, elküldheti SMS-ben (esetleg MMS-ben) a 06-20-410-77-36-os számra, vagy tudassa a szerkesztőkkel bármilyen más módon. Mindenki nevében köszönjük.

A Főmenüt lapozva megtalálja polgármesterünk köszöntőjét, olvashat Bágyogszovát történetéről, önkormányzatáról is. Megnézheti a hozott rendeleteket is, ha ez utóbbi lap legalján lévő hivatkozásra kattint. Szerepelnek a lapon a helyi szervezetek, intézmények, és vállalkozások leírásai, fotói. Ha Ön bágyogszováti, vagy településünkön vállalkozása van, és még nincs a lapon szereplők közt, nem kerül pénzébe, hogy ezen változtasson, csupán írja le a vállalkozás fő adatait, profilját, nyitvatartást, elérhetőségeket, és bármit, amit fontosnak tart közölni, küldje el az info@bagyogszovat e-mail címre, és mi megjelentetjük. A XXI. században élünk, ahol a legértékesebb áru az információ.

A „Sport” rovatot megnyitva olvashat labdarúgó-, kézilabda-, és tekecsapatunkról, a „Nagyvilág hírei” menüpontból kiindulva pedig egy csokrot kaphat az aktuális országos- és külföldi hírekből, szerepelnek itt üzleti hírek, sporthírek, és még az időjárásról is tájékozódhat.

A weblap legnagyobb, és messze a legtöbbet látogatott része a „Képgaléria”, mely nagyon sok, Bágyogszovát életével kapcsolatos képet tartalmaz, csoportokba szedve. Amennyiben Ön rendelkezik ide tartozó képpel, kérjük ossza meg másokkal is. Egyszerűen feltöltheti a lapra, ha alul, a „File beküldése” jelzésre kattint, a következő képernyőn kitallózza a képet (akár egymás után többet is), majd lent a „File(ok) beküldésé”-re kattint. Lehetőleg kerüljük a különleges karaktereket a fájlnévben, nem tudja kezelni a rendszer a kettőspontot, felsővesszőt, hasonlókat. Persze vannak kivételek, de az ideális képméret 0,7 - 1 MP körül van, ha a kép túl kicsi, nem nagyon lehet látni rajta semmit, ha túl nagy, akkor lassan lehet csak lapozni őket, élvezhetetlen lesz. A kicsiből nem érdemes nagyobbat csinálni, de ha túl nagy a kép, akkor kérjük, hogy feltöltés előtt egy képszerkesztő programmal (akár a PAINT nevűvel is meg lehet tenni, amely minden Windows operációs rendszer része) méretezze át a képet, vagy vágja ki a lényeget belőle. Több képet egyszerre az innen letölthető kis Windows XP pluginnal méretezhet át, a telepítés során beleépül az operációs rendszerbe. Ha ezután egy mappában lévő több (vagy akár az összes) képfájlt kiválasztva az egyikre jobb egérgombbal kattintunk, az előugró menüsorban szerepelni fog a "Resize Pictures" lehetőség is.
A feltöltési folyamat a képek méretétől, és számától függően egy kis időt vehet igénybe. A beküldött képet szintén egy admin-nak kell jóváhagyni, és a megfelelő mappába helyezni. Olyan esetben, ha nem egyértelmű, hogy a képet melyik csoportba szánta, kérjük, pontosítsa egy e-mail-ben azt.
Képgalériánk MMS rovatába várjuk a kedves látogatóink által készített humoros, megható, különleges, vagy bármi okból érdekes fotókat. Elküldheti e-mailben (info@bagyogszovat.hu), MMS-ben (06-20-410-77-36), vagy közvetlenül feltöltheti a weblapra a feljebb említett módon.
Ha Ön nem akar lemaradni az újonnan feltöltött képekről, akkor ebben Önt a négy legfrissebb kép alul elhelyezkedő felsorolása segítheti, illetve az ez alatti „Friss feltöltések” link lehetősége. Ebben a nézetben a legutoljára feltöltött képpel kezdve, időben visszafelé sorolja fel a galéria az összes képet, mappától, csoporttól függetlenül.

Van egy „Közérdekű információk” menüpont a Főmenüben, ahová a fontosabb hivatalokat, intézményeket szeretnénk összegyűjteni elérhetőségekkel, ügyfélfogadási időkkel Csornáról és Győrből, vagy pl. a buszközlekedés menetrendjét ezekbe a városokba. Amennyiben van javaslata, hogy mi szerepeljen még itt, kérjük írja meg nekünk e-mail címünkre (info@bagyogszovat), vagy az „Apróhirdetés, fórum” menüpont „Ötletek a weblaphoz” rovatába.

Böngészhet a helyi apróhirdetések között, de amennyiben megfelel a honlap elvárásainak, megjelentetheti Ön is teljesen ingyen, akár képpel együtt az apróhirdetését nálunk, az „Apróhirdetés, fórum” menüpont „Apróhirdetések” rovatában, az „Új” feliratú ikonra kattintva. E menüpont alatt szerepelnek a már fent említett „Település hírek”, „Ötletek a weblaphoz”, és „Egyéb hozzászólások” rovatok, melyekbe örömmel fogadjuk a megfelelő bejegyzéseit. Az Ön által még nem olvasott új bejegyzéseket piros pont jelöli a téma elején.

Rendelkezésére áll a „Vendégkönyv”-ünk is, melybe a legfelül szereplő „Írás a vendégkönyvbe” nyomógombra kattintva tehet bejegyzést. Megteheti a bal oldalon, lejjebb elhelyezkedő „chatbox”-ba is, de ez múlandó, csak a legutóbbi 15 bejegyzés marad meg.

A Főmenü „Kapcsolat” pontja alatt szerepelnek elérhetőségeink, szerkesztőink, valamint honlapunk szabályzata.

Legújabb rovatunkban néhány, a községünkben élő ember különleges, mások által is érdekesnek tartott hobbiját, gyűjteményét mutatjuk be. Kérjük jelezze felénk, ha Ön is hasonló szabadidős tevékenységet folytat (és ezt szívesen megmutatná honlapunkon is), vagy ismeretségi körében bemutatásra érdemes hobbiról tud, szeretnénk bővíteni listánkat.

Végül az aktuális szavazásunkat szeretnénk megemlíteni, melyet a chatbox alatt találhat meg. Itt szintén kifejezheti véleményét az adott témában, de megnézheti a korábbi szavazások eredményét is.

Számítunk az Ön aktív részvételére is, amellyel mindannyiunk örömére még értékesebbé, érdekessebbé tudjuk tenni településünk új információs központját.